Našem sugrađaninu zapaljena dva vozila pored kuće

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Mar.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našem sugrađaninu zapaljena dva vozila pored kuće

Prošlog četvrtka, 5. marta, u dva sata posle ponoći, zasad nepoznati počinioci zapalili su kombi „ford” koji je bio parkiran u neposrednoj blizini kuće našeg sugrađanina Milorada Ćosića na Misi. Nažalost, to je već drugo vozilo koje mu je uništeno za kratko vreme, jer je 24. februara podmetnut požar u kome je izgoreo „fijat multipla”, takođe posle ponoći, na parkingu iza njegove kuće.

– Oba puta je bilo isto. Spavali smo, a onda su nas probudile iz sna >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << strahovite eksplozije, poput onih koje su se čule kad je bilo bombardovanje. Posle njih je odmah izbio plamen. To je katastrofa, situacija uopšte nije bezazlena. Imam registrovanu firmu „Brodiko” i tim vozilima sam prevozio radnike do Makiša na posao. Međutim, ja i moji ukućani nikom ništa ne dugujemo, nemamo nikakvu kaznu, nikom ništa nismo skrivili. Ne znam i ne mogu da naslutim kome je tako nešto moglo da padne na pamet. Možda je stvar u tome što smo stajali tim vozilima tamo gde nismo smeli. Ujutru smo polazili s Mise, dolazili do hotela „Tamiš” i tu se zaustavljali. Na tom mestu smo se zadržavali minut, dok ne bi ušli radnici, i onda bismo odatle kretali za Beograd. Kad su mi upalili prvi auto, „multiplu”, posle uviđaja su rekli da su uzrok požara bile neispravne instalacije. Mi smo prihvatili takvo objašnjenje i nekako smo se pomirili s tim, ali sada je već čudno, sumnjivo, sve se ponovilo po drugi put. Jedino pozitivno u svemu jeste što su vatrogasci brzo došli nakon našeg poziva i za kratko vreme ugasili plamen. Hteo bih da pohvalim i to što je policija reagovala nakon mog odlaska kod njih i što je poslala obezbeđenje koje patrolira svake večeri blizu moje kuće – izjavio je Ćosić.

М. G.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.