Najavljene specifikacije performansi modela 2015 Ford Edge Sport

Izvor: Moto.rs, 08.Feb.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljene specifikacije performansi modela 2015 Ford Edge Sport

Ford je najavio finalne specifikacije performansi za svoj 2015 Edge Sport model. Dok je kompanija prethodno najavila da bi ovaj model mogao da razvija više od 300ks snage, Ford je upravo potvrdio da će 2-.7L EcoBoost V6 motor da razvija 315ks snage i 474Nm obrtnog momenta.

Podsećanja radi Ford Edge Sport karakteriše više sportski sitl i sportski tjunirao oslanjanje sa snažnijim anti roll barovima, krućim oprugama >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i jedinstvenim zadnjim amortizerima.

Ovaj model je smešten na 20“ polirane aluminijumske točkove. Sportski stil vozila nastavlja se i u kabini gde je vozilo dobilo perforirana kožna sedišta aluminijumske pedale kao i ukrase od ugljeničnih vlakana. Ostali značajni detalji su ambijentalno osvetljenje, Sony audio sistem i informaciono zabavni sistem sa 8“ ekranom.

foto © Ford

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.