Na prodaju Ford Focus iz 2002. sa samo 188 km

Izvor: AutoBlog, 15.Feb.2024, 02:29

Na prodaju Ford Focus iz 2002. sa samo 188 km

Nakon Mondea, prošle godine se oprostila i Fordova Fiesta, a sledeće godine ista sudbina čeka i kompaktni Focus. Ako ikada postoji pravo vreme za nabavku Focusa, to je onda sada. Međutim, postoji i druga opcija. "Novi" Ford Focus iz 2002. godine s pređenih tek 188 kilometara. Iako je prva generacija Focusa (1998. - 2004.) razvijena u Evropi pre svega za evropske kupce, proizvodio se i u SAD, a iako je Ford povukao Focus s tržišta Sjedinjenih Država pre nekoliko godina, jedan trgovac u Montani (SAD) čuva fantastičan, gotovo netaknut primerak prve generacije ovog popularnog modela iz 2002. Kako prenosi Jutarnji.hr, prodavac je Centsible Auto Sales iz grada Kalispela,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Na prodaju Ford Focus iz 2002. sa samo 188 km

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

​Nakon Mondea, prošle godine se oprostila i Fordova Fiesta, a sljedeće godine ista sudbina čeka i kompaktni Focus. Ako ikada postoji pravo vrijeme za nabavku Focusa, to je onda sada. Međutim, postoji i druga opcija. "Novi" Ford Focus iz 2002. godine s pređenih tek 188 kilometara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.