Ko ima bolji “lažni” zvuk: Ford Mustang EcoBoost vs BMW i8

Izvor: Autorepublika.rs, 30.Sep.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ima bolji “lažni” zvuk: Ford Mustang EcoBoost vs BMW i8

BMW i8 i Fordov novi Mustang EcoBoost sa 4 cilindra imaju jednu zajedničku stavku, a to je da oba imaju elektro motor kao pomoćni agregat. Shodno tome kako se radi o modelima koji imaju “sportski pedigre” jasno je da oba trebaju da imaju i zvuk motora adekvatan svom izgledu i performansama na papiru.
Međutim nije sve onako kako želimo, i kako bi trebalo da bude, jer oba imaju male benzinske motore koji ne mogu da proizvode zvuk motora sa jednim V8 ili V10 karakteristikama.
Shodno tome proizvođači pribegavaju dodavanju zvuka putem audio sistema, koji se stručno naziva i Active Sound Design tech. Pogledajte koji od ova dva automobile ima bolji “lažni” zvuk motora.

Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.