Kauboji i vanzemaljci

Izvor: GledajNapred, 04.Avg.2011, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kauboji i vanzemaljci

Od 11. avgusta u bioskopima će se prikazivati "Kauboji i vanzemaljci" (Cowboys And Aliens) u režiji Džona Favra. Akcioni NF, pa još vestern i triler mešavina je (kao što naziv i dočarava) klasičnog vesterna i filma o invaziji vanzemaljaca, ali na potpuno originalan način. Uz pomoć vrhunskih filmadžija – Stivena Spilberga, Rona Hauarda, Brajana Grejzera, Aleksa Kurcmana i Roberta Orcija – publika će doživeti stari, dobri Divlji Zapad i pobunu usamljenog kauboja protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << terora koji stiže sa druge planete. Uloge tumače Danijel Kreg, Harison Ford, Olivija Vajld, Sem Rokvel.

Kauboj koji se ne seća svoje prošlosti stiže u Absolušn, grad kojim upravlja pukovnik čelične ruke. Strah nepojmljivih razmera doneće nebeski pljačkaši koji će se obrušiti na grad u letećim vozilima sa zaslepljujućim svetlima. Dok oni otimaju bespomoćne ljude, revolveraš sa misterioznim okovom na ruci polako će se prisećati ko je i gde je bio. Shvatiće da može da pomogne u malom ratu sa vanzemaljskom silom. Udružiće meštane, pukovnika i njegovu kliku, odmetnike i Apače protiv zajedničkog neprijatelja... (Dan u Beogradu)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.