Jakusa Bossco

Izvor: TopSpeed.rs, 06.Jul.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakusa Bossco

Koncept
CAMARO I MUSTANG U JEDNOM
Chevrolet Camaro i Ford Mustang su deo beskrajnog rata "masl" automobila od samog njihovog postanka, što objašnjava njihovu veoma vernu bazu fanova. Šta bi bilo, međutim, kada bi dizajner "uhvatio" esencijalne delove njihovog dizajna i od ta dva vozila napravio jedno? Mađarski dizajner, Tamas Jakus - isti čovek koji nam je podario neobični Triango Revelation - pokušao je baš to svojom novom studijom, Jakusa Bossco-om.

Nastavak na TopSpeed.rs...






Povezane vesti

Mađarski dizajner, Tamas Jakus predstavio novi superautomobil Jakusa Bossco

Izvor: Moto.rs, 07.Jul.2011, 12:50

Chevrolet Camaro i Ford Mustang su bili deo bitke između muscle automobila od samog njenog početka što objašnjava ekstremno lojalnu bazu obožavalaca oba modela. Šta bi se međutim desilo ako bi neki dizajner usvojio ono najbolje po pitanju dizajna iz oba vozila i spojio to u jedan automobil. Mađarski...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TopSpeed.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TopSpeed.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.