Iz šale umalo u smrt

Izvor: Autoportal.rs, 25.Sep.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz šale umalo u smrt

Da se za volanom ne treba šaliti, a posebno da ne treba smetati vozaču svi iskusni i pametni znaju. Ali nekoliko tinejdžera koji izgleda nisu upoznati sa opasnostima u saobraćaju su umalo glavom platili za svoju ludoriju.

Ford Bronco, pikap sa vučom na svim točkovima, je iznenada naglo skrenuo sa puta i uleteo u polje pored ceste. U automobilu je u tom trenutku bilo petoro tinejdžera. Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << do njih nije bio vezan a kretali su se brzinom većom od dozvoljene.

A nesreću je izazvao jedan od dečaka koji se vozio na mestu suvozača a koji ima svega šesnaest godina. Njemu ja na pamet pala genijalna ideja da šibicama upali dlake ispod pazuha vozača, zbog čega je ovaj izgubio kontrolu nad vozilom.

Na svu sreću niko u nesreći nije ozbiljno povređen. Klinci su pokušali da se opravdaju rekavši da je vozač skrenuo kako ne bi udario životinju na putu ali ih je policija posle zasebnog ispitivanja "provalila" i napisala svima kazne.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.