Harison Ford u filmu Enderova igra

Izvor: Art-anima.com, 25.Dec.2011, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harison Ford u filmu "Enderova igra"

Privode se poslednje pripreme za početak snimanja filma prema SF klasiku "Enderova igra" (1985) Orsona Skota Karda.
Glumačkoj ekipi, pre nekoliko dana, pristupio je i Harison Ford, koji će tumačiti ulogu pukovnika Grafa.
U romanu o borbenoj školi u kojoj se talentovani klinci obučavaju za borbu protiv vanzemaljaca glavni lik je mali Ender, koji postaje jedna od najvećih zvezda u bici za koju deca misle da je samo simulacija.
Endera će igrati Ejsa Baterfild, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << će Harison Ford igrati zapovednika koji uočava njegov talenat i pravi od njega vrhunskog borca.
Snimanje filma, u kome će uloge tumačiti i Hejli Stenfild i Ben Kingsli, trebalo bi da počne posle Nove godine na lokacijama u Nju Orleansu, a premijera je zakazana za 15. mart 2013. godine.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.