Harison Ford napustio emisiju nakon pitanja o “Ratovima zvezda” VIDEO

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harison Ford napustio emisiju nakon pitanja o “Ratovima zvezda” VIDEO

Glumac Harison Ford juče je napustio emisiju Džimija Kimela, nakon što mu je voditelj postavio pitanje o budućnosti franšize “Ratovi zvezda”. U pitanju je, ipak, bio samo unapred pripremljeni skeč.

Kimel je želeo da zna o čemu se radi u novom filmu iz franšize “Ratovi zvezda”, ali Ford je naglasio da ne sme ništa da otkriva.

Voditelj je zamolio publiku da ona postavlja pitanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ali da zaobiđe pomenutu temu. Tada je ustao momak obučen kao lik iz popularnog filma i bojažljivo upitao:

- Da li volite da glumite?

Publika, u kojoj je bila i Čubaka, nije imala šta da pita Forda, a da nije u vezi sa “Ratovima zvezda”.

Glumac, navodno iznerviran, na kraju je napustio studio, ali svima je bilo jasno da je u pitanju komični skeč.

VIDEO> Harison Ford kod Džimija Kimela:

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Harison Ford napustio emisiju nakon pitanja o "Ratovima zvezda"

Izvor: Blic, 18.Apr.2013

Glumac Harison Ford juče je napustio emisiju Džimija Kimela, nakon što mu je voditelj postavio pitanje o budućnosti franšize "Ratovi zvezda". U pitanju je, ipak, bio samo unapred pripremljeni skeč...Kimel je želeo da zna o čemu se radi u novom filmu iz franšize "Ratovi zvezda", ali Ford je naglasio...

Nastavak na Blic...

Harison Ford napustio emisiju nakon pitanja o 'Ratovima zvezda'

Izvor: medio.rs, 19.Apr.2013, 09:58

Glumac Harison Ford juče je napustio emisiju Džimija Kimela, nakon što mu je voditelj postavio pitanje o budućnosti franšize "Ratovi zvezda". U pitanju je, ipak, bio samo unapred pripremljeni skeč.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.