HIT: Harison Ford u novim “Ratovima zvezda”!

Izvor: Poznati.info, 18.Feb.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Harison Ford u novim “Ratovima zvezda”!

Sedmi nastavak sage “Ratovi zvezda” u bioskopima se očekuje 2015. godine, a nakon 30 godina krijumčara Hana Sola trebalo bi da igra Harison Ford (70).  

“Dizni”, koji je prošle godine otkupio prava od Džordža Lukasa na “Ratove zvezda”, dugo je pregovarao s Fordom.

- Ford je potpisao ugovor, ali to još nije zvanično objavljeno – tvrdi urednik filmskog portala Latino Revju. Glumčevi bliski prijatelji kažu kako se Harison zainteresovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za lik koji je glumio u originalnoj trilogiji snimanoj između 1977. i 1983.

Neki, međutim, sumnjaju u njegov povratak jer je Ford u nastavku “Povratak Jedija” 1983. tražio od Lukasa da “ubije” njegov lik. Producent je odbio zahtev jer je Han Solo tada bio najprodavanija akcijska figurica.

- Hteo sam da odem jer nisam potpuno razumeo lik, niti koncept filma – rekao je pre tri godine.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.