Godišnja proizvodnja modela 2017 Ford GT bi trebala da bude oko 250 jedinica

Izvor: Moto.rs, 08.Mar.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnja proizvodnja modela 2017 Ford GT bi trebala da bude oko 250 jedinica

Ford je najavio da će 2017 GT superautomobil ove kompanije imati sličnu cenu kao Lamborghini Aventador u SAD koji se prodaje na ovom tržištu po ceni koja je ekvivalent od oko 300.000 evra.

Detalji o ceni su izneti od strane Ford Performance direktora Davida Periacka tokom sajma u Ženevi kada je potpuno novi GT model imao svoju evropsku premijeru. Kompanija želi da zadrži ekskluzivnost ovog modela time što će njegova godišnja proizvodnja da bude ograničena >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na samo 250 jedinica. Ovaj model je u procesu razvoja od kraja 2013. godine pri čemu je razvijan u strogoj tajnosti od tima inženjera koji nisu smeli da govore ništa o projektu na kojem su radili.

foto © Ford
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.