Goca Božinovska u suzama: Jao Bože, živote moj! Više mi je svega dosta! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 22.Mar.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska u suzama: Jao Bože, živote moj! Više mi je svega dosta! (VIDEO)

Automobil "Ford fiesta", koji je u vlasništvu estradne umetnice Gordane Goce Božinovske sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete. Nakon sto je upalo u kanal pored puta, vozilo se prevrnulo na krov, zapalilo i u potpunosti izgorelo. Goca Božinovska u suzama: Jao Bože, živote moj... Više mi je svega dosta! 

Portal Pink.rs je stupio u kontakt sa pevačicom koja nam je, vidno potresena, otkrila da su ona i njen sin dobro, a da je auto vozio njegov drug: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

"Policija mi je pokazala samo snimak da je sve izgorelo do balčaka, nema ništa. Sve je izgorelo. Sve, sve, sve... Benzinac je to, dovoljna je jedna varnica. Prevrnuo se dečko na krov, sad sam videla samo snimak. Ne znam ništa, dobro je verovatno dete, i to me sekira, i to me brine. Navodno da je on odmah otišao u Urgentni centar... Jao Bože, živote moj... Više mi je svega dosta."

Snimak poslušajte u nastavku!
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sletio automobilom srpske pjevačice pa pobjegao

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2019

Automobil "Ford Fiesta", koji je u vlasništvu estradne umjetnice Gordane Božinovske sletio je sa puta i udario u stub električne rasvjete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.