General Motors sa novim Corvette modelom bi trebalo da debituje u jesen 2013. godine

Izvor: Moto.rs, 26.Sep.2011, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Motors sa novim Corvette modelom bi trebalo da debituje u jesen 2013. godine

Ford mora naporno da radi na narednoj verziji Mustang modela, ali ništa manje lakši posao ne očekuje ni General Motors sa novim Corvette modelom koji bi trebalo da debituje u jesen 2013. godine kao model za 2014. godinu. Kompanija želi novi dizajn vozila, ali da on bude prepoznatljiv kao Corvette, rekao je jedan od rukovodilaca ove kompanije prilikom nedavnog gostovanja na sajmu u Frankfurtu. Novi dizajn mora definitivno da se dopadne mlađim kupcima jer je prodaja Corvette...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Nova Chevrolet Corvette C7 debituje 2013. godine

Izvor: Autoportal.rs, 26.Sep.2011

Ford ima težak posao sa novom generacijom Mustanga, a glavni dizajner General Motorsa nema ništa manje lakši posao sa novom Corvettom, koja će prema pisanju štampe debitovati na jesen 2013. godine.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.