Fordova aplikacija za Android

Izvor: B92, 28.Mar.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fordova aplikacija za Android

Svi koji žele da saznaju više o Fordovim aktivnostima u Srbiji, imaju mogućnost da do željenih informacija stignu na moderniji način – putem svog Android mobilnog telefona.

Izborom besplatne aplikacije Ford Srbija na Android telefonu, korisnici mobilnih telefona od 25. marta mogu da zakažu servisni termin ili probnu vožnju, da se upoznaju s kompletnim programom i cenama putničkih vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ford, „zavire" u galeriju fotografija, informišu se o prodajnim ili servisnim akcijama.

"Novi vid komunikacije deo je posebnog programa brige o klijentima, a omogućava dnevno ažuriranje svih informacija. Tako se sada vlasnici ili budući kupci vozila Ford, kao i zaljubljenici u poznatu marku, o novinama u ponudi Forda u Srbiji mogu upoznati lično, „posetom" Internet stranica, posredstvom poruka koje stižu SMS-om ili direktnim (e-mail) marketingom, kao i na na uobičajen način - putem štampanih i elektronskih medija", kažu iz ove kompanije.

Više informacija pronađite na zvaničnom sajtu

Prva vožnja: Ford Mondeo

Ford i Microsoft: tehnologija Hohm

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sve o "Fordu" na android telefonu

Izvor: S media, 28.Mar.2011

Jedini uvoznik i serviser "Fordovoh" automobila u Srbiji -kompanija "Grand motors" saopštila je da od sada svi koji su po bilo kom osnovu zainteresovani da saznaju više o "Fordovim" aktivnostima u Srbiji, imaju mogućnost da do željenih informacija dodju, posredstvom svog android mobilnog telefona....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.