Ford u Ženevi - B-maks je zvezda štanda

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford u Ženevi - "B-maks" je zvezda štanda

Dugovečni "ford fjužn" konačno je dobio naslednika,a "C-Maks" mlađeg brata.

Novi "ford B-Maks" donosi gomilu noviteta, a to se prvenstveno odnosi na sistem otvaranja zadnjih vrata kakav do sada nismo videli u ovoj klasi putničkih automobila.

Osim kliznih zadnjih vrata, novi „B-Maks" donosi i praktičnu i prostranu unutrašnjost sa brojnim ostavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sitnice, bogatu standardnu opremu kao i nove, štedljive benzinske i dizel-agregate. Najznačajniji je svakako novi trocilindrični turbo-benzinac, zapremine jednog litra sa 100 i 120 KS, a tu su i klasični benzinci od 1.4 i 1.6 litara sa 90 i 105 konja, kao i dizelaši sa 75 i 95 konjskih snaga.

Povezane vesti: Premijera "forda B-maks" u Ženevi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.