Ford pripremio šest novih modela

Izvor: Nacionalna klasa, 26.Nov.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford pripremio šest novih modela

Ford će tokom 2015. godine predstaviti šest novih modela, što će biti rekord u poslednjih dvadesetak godina. Kompanija se priprema za premijere automobila iz više segmenata, uključujući segment luksuznih automobila, gde će pokušati da privuče nove kupce.

Godina će početi premijerom osveženog Focusa. Popularni hečbek dobio je mnoštvo unapređenja, od kozmetičkih novosti do poboljšanog kvaliteta i tehnologija. Focus >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << će biti dostupan u stotinama različitih kombinacija trima i varijanti motora.

Pored Focusa, sledeće godine Ford će predstaviti potpuno novi Mondeo, takođe u velikom broju varijanti - od bazne sa jednolitarskim benzinskim motorom do pogona na svim točkovim i luksuzne Vignale verzije, piše britanska automobilistička štampa.

Prema sredini godine, Ford će prezentovati premijum marku Vignale i novi Mustang. Vignale je Fordov pokušaj da “ukrade” deo kupaca od luksuznih nemačkih marki. Kupci koji odaberu Mondeo Vignale ili S-MAX Vignale imaće VIP tretman, uključujući svog menadžera i prijem u specijalnim, udobno opremljenim prostorijama u Fordovim radnjama. Vlasnici neće morati da voze svoje automobile na servis, nego će ih preuzimati Fordovo osoblje, a vozilo će biti vraćeno oprano, dok će manje ogrebotine i oštećenja na felnma biti popravljeni.

Negde oko avgusta sledeće godine, novom Focusu i Mondeu pridružiće se MPV modeli S-MAX i C-MAX, pre dolaska Mustanga u kupe i kabrioletskoj varijanti u novembru. Segment komercijalnih vozila neće biti zanemaren, pogotovo zato što Ford Transit sledeće godine puni 50 godina.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.