Ford priprema električni SUV sa sedam sedišta

Izvor: AutoBlog, 06.Maj.2023, 11:30

Ford priprema električni SUV sa sedam sedišta

Izvršni direktor Forda Džim Farli je za medije potvrdio da će ta kompanija napraviti električni SUV sa sedam sedišta, dok pokušava da se diferencira na tržištu električnih vozila. Ford je objavio gubitke od 700 miliona dolara za svoju električnu diviziju Model E u prvom kvartalu ove godine zbog usporavanja prodaje Mustanga Mach-E. Gubici su veći u odnosu na 400 miliona dolara zabeleženih u istom periodu prošle godine. „Mogli smo da vidimo višak kapaciteta u segmentu električnih vozila sa dva reda pre mnogo godina“, rekao je Farli analitičarima o rezultatima kompanije za prvi kvartal, misleći na tržište električnih SUV vozila sa pet sedišta, kojim dominira...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford priprema električni SUV sa sedam sjedišta

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2023

Izvršni direktor Forda Džim Farli je za medije potvrdio da će ta kompanija napraviti električni SUV sa sedam sjedišta, dok pokušava da se diferencira na tržištu električnih vozila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.