Ford pomaže svoje polovnjake

Izvor: Autoportal.rs, 29.Maj.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford pomaže svoje polovnjake

Redovno i pre svega kvalitetno servisiranje jedan je od glavnih preduslova za dug i „zdrav“ život automobila. U želji da smanje troškove održavanja, vlasnici starijih vozila zanemaruju tu činjenicu i poveravaju servisiranje neovlašćenim radionicama koje, da bi formirale najniže moguće cene, ne koriste originalne rezervne delove niti originalno motorno ulje FORD.

U nastojanju da omogući kvalitetno održavanje širem krugu vozača Forda, ovlašćena prodajno servisna >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << mreža kompanije Grand Motors nudi poseban Motorcraft program sa povoljnijim cenama održavanja za putnička vozila starija od pet godina.

U ovlašćenoj prodajno servisnoj mreži kompanije Grand Motors, koja u Srbiji pokriva gradove Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac, Čačak i Šabac, rade specijalizovani tehničari sa višegodišnjim iskustvom, a ugradnja originalnih Ford delova garantuje najbolji tretman te omogućava da i stariji Fordovi ostanu u odličnom stanju.

Ford Motorcraft servis podrazumeva širok spektar usluga, a osnovna je zamena ulja i filtera ulja. Cene za Fiestu i Focus sa benzinskim agregatima kreću od 3.499 dinara, a za Mondeo dizel od 3.899 dinara. Osim redovnog servisiranja, Ford Motorcraft obuhvata i najčešće popravke, uz ugradnju isključivo originalnih Ford rezervnih delova i poštovanje najviših standarda.

Za kraj, ne treba smetnuti s uma ni to da održavanje u ovlašćenim prodajno servisnim centrima osim pouzdanosti doprinosi i manjem gubitku vrednosti automobila, što predstavlja benefit i prilikom njegove prodaje.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.