Ford gubi 365 miliona dolara

Izvor: Capital.ba, 12.Mar.2024, 13:04

Ford gubi 365 miliona dolara

DEARBORN – Kompanija Ford Motor platiće 365 miliona dolara za rješavanje optužbi u SAD prema kojima je prekršila savezni zakon o tarifama, to jest pokušala da izbjegne uvozne carine. FOTO: Pixabay Ministarstvo pravde saopštilo je da se nagodbom rješavaju optužbe prema kojima je Ford osmislio šemu kako bi izbjegao veće carine tako što je pogrešno klasifikovao teretna vozila uvezena iz Turske od aprila 2009. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << do marta 2013. godine. Američki proizvođač je napravio pogrešne klasifikacije svojih vozila pod nazivom Transit Connect, čime je potcijenio vrijednost stotina hiljada automobila, prenosi je Rojters. Američka vlada je saopštila da ova odluka prestavlja jednu od najvećih carinskih kazni u novijoj istoriji. B92/Tanjug Чланак Ford gubi 365 miliona dolara се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ford gubi 365 miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024

​Kompanija Ford Motor platiće 365 miliona dolara za rješavanje optužbi u SAD prema kojima je prekršila savezni zakon o tarifama, to jest pokušala da izbjegne uvozne carine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.