Ford će prestati da proizvodi modele Mondeo, Galaxy i S-Max

Izvor: AutoBlog, 03.Sep.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford će prestati da proizvodi modele Mondeo, Galaxy i S-Max

Američki proizvođač automobila Ford Motor Co će prestati da proizvodi pojedine modele automobila u sklopu planiranog restrukturiranja poslovanja, izjavili su izvori za The Times. Ford će prestati da proizvodi modele Mondeo, Galaxy i S-Max pa će se zatim fokusirati na unosnija SUV vozila, piše The Times.Takođe planiraju da smanje broj ovlašćenih distributera. U julu je glavni izvršni direktor Forda Jim Hackett izjavio da nameravaju da potroše 11 milijardi dolara na restrukturiranje poslovanja u Evropi.Fordova evropska filijala je zaključila drugo tromesečje s gubitkom od 73 miliona dolara a dodatne probleme zadaje...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford otpušta 24.000 radnika

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Američki proizvođač automobila Ford prestaće da proizvodi tri modele automobila i namrava da otpusti, u okviru planiranog restrukturiranja poslovanja, 24.000 radnika, piše Tajms. Članak Ford otpušta 24.000 radnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.