Ford, a Harley-Davidson FOTO

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford, a Harley-Davidson FOTO

Ford i Harley-Davidson napravili su nekoliko posebnih edicija najpopularnijeg američkog kamioneta F-150 prethodnih godina, ali poslednji put početkom decenije.

Legendarni proizvođač motocikala nije zaboravio na ovaj pik-ap i sažnu vezu koju ima s njim, pa je ovaj put bez pomoći Forda predstavio novi F-150 Harley-Davidson.

Baziran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na F-150 za 2019, kampionet inspirisan Harley-Davidson Fat Boy motorom ima brojne jedinstvene stilske detalje.

Osim agresivnijeg izgleda od standardne varijante, F-150 HD je opremljen i BDS vešanje, FOX amortizere i 22-inčne aluminijumske felne sa 35-inčnim pneumaticima za sve vrste terena.

Dizajneri su instalirali i haubu sa usisnikom vazduha, proširili štitnike krila i preradili prednju masku koja je dobila izgled saća.

Dodat je i štitnik motora te pokretni poklopac tovarnog prostora sa Harley-Davidson logom koji se nalazi na još nekoliko mesta na F-150.

Unutrašnjost je doživela drastično manje izmene, modeol ima kožna sedišta sa dijamantskim dezenom i kontranstnim šavovima, a blago je izmenjena i kontrolna tabla.

Posebno F-150 napravljen je u čast 115. godine Harley-Davidsona i izložen je u muzeju legendarnog proizvođača motocikala u Milvokiju.

Iako je F-150 HD predstavljen kao koncept, očekuje se da se nađe i u prodaji, ali sa blagim izmenama, pre svega manjim pneumaticima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ford, a Harley-Davidson

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2018

Ford i Harley-Davidson napravili su nekoliko posebnih edicija najpopularnijeg američkog kamioneta F-150 prethodnih godina, ali poslednji put početkom decenije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.