Ford Kuga

Izvor: B92, 13.Apr.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford Kuga

Fordov crossover testirali smo u izdanju s dvolitarskim dizelašem snage 136 KS koji dolazi u paru s ručnim menjačem sa šest brzina. Pogon na sve točkove olakšava vožnju neasfaltiranim putevima.



Atraktivan i prilično agresivan eksterijer Kuge osigurava trenutnu prepoznatljivost na putevima, a bogati Titanium paket opreme koji, među ostalim, nudi 19 inčne aluminijske felne, ali i brojne druge zanimljive vizuelne detalje poboljšava utisak.

Odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozne osobine

Identična slika prisutna je i u enterijeru gde su Fordovi stručnjaci svim putnicima osigurali funkcionalnost, prostranost, ali i komfor koji do izražaja dolazi posebno na dužim putovanjima.

U vožnji Kuga nudi najbolje osobine u svojoj klasi. Bez obzira na to je li reč o otvorenim ili gradskim putevima, osećaj za upravljačem zaista je prvoklasan. Čak i silazak na neasfaltirane puteve nije problem, prvenstveno zahvaljujući pogonu na sve točkove i kvalitetnom sistemu oslanjanja.

Štedljivi dvolitarski dizelaš s commonrail tehnologijom koji dolazi u paru s preciznim ručnim menjačem sa šest brzina idealna je kombinacija za ovaj automobil.

Skupi paket opreme

Testirani model uz brojne prednosti, nažalost, ima i jednu manu - cena.

Previsok iznos postaje prihvatljiv jedino u slučaju ako obožavate dodatnu opremu pa ste za nju spremni da izdvojite više od četiri hiljade eura.

Cene za Ford Kugu možete pogledati ovde.

Izvor - AutoKlub.hr

Ford i Microsoft: tehnologija Hohm

Pročitajte više o modelu Ford Focus RS500

Prva vožnja: Ford Galaxy i S Max

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.