Ford Kuga Graphite Tech Edition

Izvor: AutoBlog, 29.Apr.2023, 19:04

Ford Kuga Graphite Tech Edition

Dok čekamo na njenu restilizaciju, aktuelna Fordova Kuga je u Evropi sada ponuđena i u specijalnoj verziji Graphite Tech Edition. Ovakva Kuga je bogata opremom i dolazi u Grey Matter boji. Ford je odabrao sivu boju jer je bila najpopularnija boja u Evropi 2022. godine, sa 27% prodaje novih automobila. Kuga Graphite Tech Edition takođe dolazi standardno sa LED farovima i sportskim ST-Line paketom, u kombinaciji sa sjajno crnim 19-inčnim aluminijumskim felnama i crvenim kočionim čeljustima. Opciono je dostupan i Black Package koji dodaje aluminijumske felne od 20 inča i više crnih detalja (krov, poklopci retrovizora, otvori na braniku i zadnji spojler). Automobil standardno dolazi sa svim ADAS dodacima dostupnim u...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford Kuga Graphite Tech verzija

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2023, 18:42

Dok čekamo na njenu restilizaciju, aktuelna Fordova Kuga je u Evropi sada ponuđena i u specijalnoj verziji Graphite Tech Edition.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.