Ford Figo Aspire sedan predstavljen na tržištu Indije

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford Figo Aspire sedan predstavljen na tržištu Indije

Predstavljen pre više od godinu dana u formi koncepta, na teritoriji Indije počela je prodaja Ford Figo Aspire sedan modela.

Ovaj subkompaktni model odlikuje dužina od 3.995mm, 1.695mm širina i 1.525mm visina, dok dužina međuosovinskog rastojanja iznosi 2.491mm.

U pitanju je model koji je direktan konkurent Maruti Suzuki Dzire modelu i biće dostupan sa tri motora: 1.2L Ti-VCT koji razvija 88ks >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << izlazne snage i 112Nm obrtni moment, 1.5L TDCi sa 100ks i 215Nm kao i sa 1.5L Ti-VCT motorom koji razvija 112ks izlazne snage i 136Nm obrtni moment.

Prva dva motora uparena su sa petostepenom, dok je treći uparen sa šestostepenom transmisijom. Proizvodnja Figo Aspire odvija se u Ford-ovoj fabrici u Indiji, a u ponudi će biti šest boja.

foto © Ford

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.