Ford 2020 Vision plan podrazumeva četiri nova/redizajnirana Lincoln modela

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford 2020 Vision plan podrazumeva četiri nova/redizajnirana Lincoln modela

Ford je predstavio njihov 2020 Vision plan koji podrazumeva povećanje globalne prodaje za 45 do 55 odsto, na približno 9.4 miliona jedinica do kraja ove decenije.

Kompanija nije objavila detaljnije informacije, ali navodi da će nastaviti da bude lider u predstavljanju novih karakteristika na tržištu te da će iskoristiti sve mogućnosti da se razlikuje od ostalih proizvođača automobila.

Ford je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << najavio da će 99 odsto njihove planirane prodaje na globalnom nivou biti zasnovano na modelima baziranim na devet platformi do 2016. godine, ali i da će broj onih koji koriste osam platformi biti redukovan u okviru dugoročnog plana.

U okviru objavljenog plana, predviđeno je da Lincoln utrostruči godišnju prodaju na približno 300.000 jedinica do 2020. Da bi ovaj ambiciozni cilj bio ispunjen, Lincoln planira predstavljanje redizajniranog MKX modela naredne godine kao i potpuno novog sedan modela nešto kasnije. Ovaj pr

oizvođač je potvrdio i dodavanje novih modela u okviru njihove prodajne linije do kraja ove decenije.

foto © Lincoln

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.