Film o auto-trci u Le Manu 1967.

Izvor: B92, 27.Maj.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o auto-trci u Le Manu 1967.

Sineasta Majkl Men pregovara sa studiom „20th Century Fox" o filmu koji će pratiti suparništvo timova Ford motor i Ferari na auto-trkama 1967. u Le Manu.

Ford je postao prvi američki proizvođač automobila koji je pobedio na najstarijoj auto-trci u svetu, koja se održava u Francuskoj. Do tada je godinama dominirao Ferari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Film će se zvati "Go Like Hell" i biće priča o mladom Henriju Fordu Drugom koji, u želji da unese novi život u porodičnu kompaniju, odlučuje da učestvuje na auto-trkama u Evropi.

Uz pomoć vozača Kerola Šelbija i Lija Ajakoke, Ford je napravio automobil koji je mogao da pobedi Ferarijeva vozila, poznata po brzini.

Majkl Men treba da napiše scenario za film a postoji mogućnost i da mu bude poverena režija.

Glavna uloga predložena je Bred Pitu koji je izrazio interesovanje, ali još nije izabrana glumačka postava.

Majkl Men je režiser filmova "Vrelina", "Kolateral", "Državni neprijatelj", "Poroci Majamija", "Ali" i "Insajder".


Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.