ELANTRI NAGRADA AUTOBEST

Izvor: Kurir, 26.Dec.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELANTRI NAGRADA AUTOBEST

Domaćin manifestacije Autobest ove godine je Srbija, odnosno „Sat medija grupa“. Proglašenje na stazi NAVAK

„Hjundai elantra" dobitnik je prestižne nagrade Autobest. U veoma oštroj konkurenciji korejski automobil osvojio je prvo mesto sa 839 poena, ispred „ford fokusa" sa 758 poena i „ševrolet avea" sa 744 boda.

- Nova „elantra" predstavlja „modern premijum" ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prosečnom kupcu, ne samo u regionu već i u celoj Evropi. Pruža uživanje u vožnji, lepo izgleda i odlikuje se visokim kvalitetom enterijera i impresivnim komforom prtljažnika. Najbolja ponuda automobila ovog trenutka u Evropi! - konstatovao je IIija Seliktar, predsednik Autobesta.

Žiri iz 15 država

Autobest sačinjavaju iskusni auto-novinari, ove godine iz 15 zemalja u regionu (uglavnom iz Srednje i Istočne Evrope), što predstavlja tržište od 300 miliona ljudi. Autobest se smatra drugim po veličini nezavisnim auto-moto žirijem u Evropi.

Domaćin manifestacije Autobest ove godine je Srbija, odnosno „Sat medija grupa".
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.