Džordž Lukas: Harison Ford, Mark Hamil i Keri Fišer mogli bi da zaigraju u novim Zvezdanim ratovima

Izvor: Blic, 08.Mar.2013, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Lukas: Harison Ford, Mark Hamil i Keri Fišer mogli bi da zaigraju u novim "Zvezdanim ratovima"

Sve su brojnije spekulacije da će Harison Ford, Mark Hamil i Keri Fišer ponoviti svoje uloge u sedmom nastavku filma o Zvezdanim ratovima, o čemu je nedavno govorio i sam Džordž Lukas.

U intervjuu za Bloomberg Business Week, kreator „Zvezdanih ratova“ Džordž Lukas otkrio je da su pripreme za snimanje sedmog nastavka bile uveliko u toku i pre nego što je Dizniju prodao svoj Lukasfilm oktobra 2012.

„Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo imali pristanak Marka, Keri i Harisona, ili smo makar bili u konačnoj fazi pregovora, kada je došlo do prodaje. Pozvao sam ih i objasnio šta se događa”, kazao je Lukas a onda se suzdržao.

„Možda ne bi trebalo ovo da pričam. Mislim da sad hoće to da objave uz fanfare, ali mi smo već pričali sa njima. Neću da otkrijem da li su pregovori bili supešni ili ne”.

Pojavljivanje Forda, Hamila i Fišerove u sedmoj epizodi „Zvezdanih ratova” nije neizvodljivo, ali nije ni potvrđeno.

Iako je Keri Fišer rekla pre nekoliko dana da će ponovo igrati princezu Leju, njeni predstavnici za medije su to nazvali „šalom”. Mark Hamil je takođe izjavio da su pregovori u toku.

To što će ugledni reditelj Džej Džej Ejbrams biti iza kamere može samo da olakša pristanak ovog trija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumački trio iz Ratova zvijezda ponovo na okupu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2013

NJUJORK - Harison Ford, Mark Hamil i Keri Fišer, glumački trio iz originalne trilogije "Ratovi zvijezda", spremni su da, tri decenije od posljednjeg nastavka - "Povratak Džedaja" (1983), repriziraju svoje uloge i u novom triptihu, izjavio je Džordž Lukas, reditelj popularnog naučnofantastičnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.