DA NE POVERUJETE! Nadrealne scene na hrvatskom moru, kupaju se pored OVOGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:07

DA NE POVERUJETE! Nadrealne scene na hrvatskom moru, kupaju se pored OVOGA (FOTO)

"Džerald R. Ford", najveći nosač aviona na svetu, izazvao različite reakcije svojom prisutnošću na plaži u Splitu.

Nakon što je američki nosač aviona na nuklearni pogon "Džerald R. Ford" uplovio u Split, na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja prikazuje neobičan prizor na plaži u tom delu hrvatskog primorja.

"Džerald R. Ford" je najnoviji i najveći nosač aviona u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkoj mornarici, ali i na svetu. U stvari, to je najveći ratni brod ikada napravljen.

Ovaj nosač aviona ima ogromne dimenzije - dugačak je 337 metara i visok 76 metara. Može da nosi do 75 aviona, a posada broji oko 4.500 mornara i osoblja, uključujući i vazduhoplovce. Ova impresivna slika na plaži pokazuje koliko je ovaj brod zaista veličanstven.

Prisustvo "Džerald R. Forda" u Splitu je privuklo veliku pažnju i izazvalo različite reakcije među ljudima. Svi su želeli da zabeleže taj neobičan prizor i podelili su ga na društvenim mrežama. Ova poseta nosača aviona je bila poseban trenutak za grad Split i prilika da se vidi jedan od najmoćnijih vojnih brodova na svetu.

Split,kupanje s pogledom na najveći nuklearni nosač aviona USS Gerald R Ford,,nestvaran prizor pic.twitter.com/l8RXO2dyND

— Marin Philohom (@MarinAckerman) June 27, 2023

Ovaj događaj je takođe izazvao interesovanje za vojnu tehnologiju i pomorske operacije. Nosač aviona "Džerald R. Ford" predstavlja vrhunac inženjerskih dostignuća i predstavlja simbol američke vojne moći. Svojom impresivnom veličinom i sposobnostima, nosač aviona je oduvek bio fascinantan za mnoge ljude.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovim prizorom, štaviše kod mnogih je prisustvo ovog giganta izazvalo veliku zabrinutost.

"A ne plašite se neke radijacije, na šta ide ta gromada? Bojim se da nema neke nuklearne reaktore koji ga pokreću", "Prva Vaša fotka koja u meni budi jezu. Grozno! A tek šta će da ispusti, to je zločin", neki su od komentara na mrežama.

Poseta ovog giganta na hrvatsko primorje pružila je priliku ljudima da se upoznaju s njegovim impresivnim karakteristikama, ali da izazove strah kod velikog broja ljudi. To je svakako bio nezaboravan trenutak za sve koji su bili svedoci ovoga na hrvatskim plažama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.