Bez njega ništa: Harison Ford u nastavku filma “Blejd raner”

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez njega ništa: Harison Ford u nastavku filma “Blejd raner”

Holivudski veteran Harison Ford ponoviće ulogu Rika Dekarda u nastavku filma “Blejd raner” (Blade Runner), koji će režirati Denis Vilnev, preneli su elektronski mediji.
Kako je objavila filmska kuća Alkon Entertejnment, Vilnev, režiser trilera “Zatvorenici”, će u režiserskoj stolici zameniti Ridlija Skota koji je režirao ostvarenje iz 1982. godine.
Umesto režije, Ridli Skot će producirati nastavak ovog naučno-fantastičnog klasika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po scenariju koji su napisali Hampton Fančer i Majkl Grin.
Kako prenose elektronski mediji, radnja filma će se oslanjati na prvi deo, koji snimljen 1982. godine, ali će biti smeštena u vreme nekoliko desetina godina kasnije.
Iako Ridli Skot ne režira film, on će biti izvršni producent.
Kada sam poslao Fordu scenario, rekao mi je da je to najbolja stvar koju je pročitao. Što se radnje tiče, prilično se oslanja na ono šta se desilo u prvom delu filma“, rekao je Skot u decembru prošle godine.
Snimanje bi trebalo da počne na leto 2016. godine.

Izvor: B92, Svet.rs
Foto: Print screen/Youtube
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Harison Ford u nastavku filma "Blejd Raner"

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2015, 00:17

LOS ANĐELES - Harison Ford ponoviće ulogu Rika Dekarda u nastavku filma"Blade Runner", koji će režirati Deni Vilnev, preneli su elektronski mediji.Kako je objavila filmska kuća Alcon Entertainment, Vilnev, režiser trilera "Zatvorenici", će u režiserskoj stolici zameniti Ridlija Skota koji je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.