Izvor: HotSport.rs, 17.Mar.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO MALI, BIĆE SPORTISTA OD TEBE: Napadač Partizana pokazao fer-plej za dubok naklon!

Marko Platiša je omladinski fudbaler Partizana koji je u nedelju na najvećem srpskom stadionu demonstrirao svim ljubiteljima fudbala šta znači fer-plej. I to ni manje ni više nego protiv večitog rivala, Crvene zvezde.

Večiti’ derbi između omladinaca Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde završen je bez golova, a da je umesto Marka Platiše na terenu bio bilo koja druga svetska zvezda krajnji rezultat ne bi bio 0:0. I to, ne zato što bi on bolje rešio neku situaciju na terenu, nego zato što ne bi ispoštovao osnovna pravila fer-pleja.
Naime, u jednom od mnogobrojnih napada Partizana došlo je do sudara igrača crno-belih Rudana i golmana Zvezde Vizića koji je od udarca ostao da leži na zemlji. Lopta se odbila do Marka Platiše, koji je umesto da je smesti u praznu mrežu i donese pobedu svom timu, odustao od te namere i izbacio loptu u aut, kako bu se ukazala pomoć golmanu večitog rivala.
Šta reći posle ovakvog poteza, osim ‘kapa dole majstore’! Ovakve stvari svakako vraćaju veru u naš fudbal.
hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: Ford,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.