Zlatan sat sakriven u torbici na ramenu

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan sat sakriven u torbici na ramenu

Carinici su u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplenili zlatan sat vredan gotovo 13.000 američkih dolara.
Prekršaj je otkriven juče tokom kontrole "fijata" beogradskih registarskih oznaka kojim su iz Beča ka Beogradu putovala dvojica Beograđana u društvu jednog hrvatskog državljanina.

Iako su putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekli da nemaju ništa da prijave, carinici su se odlučili za detaljan pregled, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Tokom kontrole otkriveno je da je jedan od saputnika, 29-godišnji nezaposleni Beograđanin, u torbici na ramenu sakrio zlatan sat švajcarskog proizvođača "Jaeger-Lecoultre Reverso".
Pregledom automobila carinici su u kaseti pronašli i originalnu kutiju tog sata, čija vrednost iznosi gotovo milion i po dinara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SKUPOCENA ZAPLENA SRPSKIH CARINIKA: Pronašli zlatan sat vredan oko 13.000 dolara

Izvor: Press, 07.Mar.2018

Carinici su juče u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš zaplenili zlatan sat vredan nepunih 13.000 američkih dolara, saopštila je Uprava carina Srbije. . Foto:Uprava carine. "Prekršaj je otkriven...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.