Zašto su automobil sa direktorom Fiata u njemu potopili u rezervoar sa farbom VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 13:16

Zašto su automobil sa direktorom Fiata u njemu potopili u rezervoar sa farbom VIDEO

Bio je 21. jun, letnji solsticij ili najduži dan u godini na severnoj polulopti. U Fiatu su odlučili da ga proslave na zaista neobičan način.

Prvo su primerak novog Fiata 600e, krosovera čija se premijera još čeka, dovezli na trg jednog italijanskog grada, da bi u njegovu kabinu seo Olivije Fransoa, generalni direktor kompanije.

Zatim vozilo podigao kran i uronio ga u veliki kontejner koji je prethodno bio napunjen narandžastom bojom. Fransoa je hrabro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatio izazov, a u Fiatu su objasnili da je ovo "dan kada se najduže može uživati u italijanskim bojama leta".

Novi krosover, 600e, koji je tehnološki vezan za druge B-SUV modele koncerna kao što su Opel Mokka i Jeep Avenger, uskoro bi trebalo da ima zvaničnu svetsku premijeru.

Kao što ime govori, glavni adut će biti električna verzija, verovatno sa poznatim pogonom koji se sastoji od elektromotora od 156 KS i baterije od 54 kWh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.