ZNAM DA JE MRTAV Ćerka koja se sa tatom zakucala u banderu otkrila bolnu istinu - rođaci neutešni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 08:08

"ZNAM DA JE MRTAV" Ćerka koja se sa tatom zakucala u banderu otkrila bolnu istinu - rođaci neutešni

Iako istragom koja je još uvek u toku nije utvrđeno da se čovek namerno zakucao u banderu sa ciljem da ubije ćerku i sebe, kako pojedini navode, rođaka kaže da rođaci isto to misle.

Tinejdžerka (18) koja je teško povređena u nesreći u mestu Dražanj kod Grocke kada se njen otac (55) zakucao kolima "fiat punto" u banderu i poginuo, kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova rođaka, oporavlja se, juče je trebalo da stane na noge, a nedavno je počela i da priča obzirom da je imala rasekotine po ustima i potpuno se osvestila.

Rođaka navodi da su im lekari savetovali da devojci ne kažu da joj je otac poginuo, već da se leči u drugoj bolnici, ali da im je ona na to rekla da "sve zna i da zna da joj je otac mrtav".

- Ona se oporavlja. Juče je trebalo prvi put da je podignu, da počne da hoda. Do skoro nije mogla uopšte da priča, usta su joj bila sva u rasekotinama. Lekari su nam rekli da joj ni mi ne kažemo da joj je otac mrtav, nego da je drugoj bolnici. Kad je došla sebi, kada se osvestila, tada smo joj kazali da je živ, ali je ona rekla, "znam ja sve i znam da je mrtav" i plakala je... Samo se nadamo da će da se oporavi skroz, ona jadna nije ništa Bogu zgrešila. Ne znam da li će biti sa majkom kada bude izašla iz bolnice. Nju nismo videli da je dolazila, na sahrani nije bila, niti je iko od nas, familije sa njom u kontaktu, a sa detetom se telefonom čujemo svaki dan - priča ona.

Otkrila je da je sve pošlo po zlu kada je otacn dobio šećer i kada su mu lekari rekli da će verovatno ostati bez noge. Pre toga mu se majka razbolela, pala u kolica, on je upao u teške dugove, jer nije imao novac za lečenja.

- Otac je bio veliki šećeraš, kao i njegov otac koji je umro od te bolesti. Njemu je šećer udario u nogu, isto kao i njegovom ocu kojem su je odsekli. Lekari su mu rekli da i njega verovatno čeka ista sudbina. Inače je bio mnogo nervozan i težak, a to se još pogoršalo od bolesti. Roditelji su mu se razveli davno, a on je ostao sam sa nepokretnom majkom koju su sada odveli u dom. Majka je operisala kuk, pa je završila u kolicima, trebalo je još da je operišu, ali nije imao para. Upao je u teške dugove. Sa ženom se nije slagao, a sve je gore bilo od kada mu se majka i razbolela, a i on od kada je počeo insulin da prima. Devojčicina majka je samo otišla iz kuće, pobegla. On je prijavio policiji njen nestanak, hteli da pišu potragu za njom, ali se onda ona sama javila i rekla da čuva nekog dedu za pare. To je bilo u januaru. Ćerka je ostala sa njim, ali je u jednom trenutku i ona pobegla od njega, pa se vratila. Rekla je da joj je bilo žao da ga ostavi i došla je nazad. A gde je bila i kod koga, ne znam - kaže rođaka.

- Mi svi, nažalost, mislimo da je on namerno udario kolima. Tako sve izgleda. Nešto je kvrcnulo u njemu. Mi smo posle svega došli u kuću, jer nije imao ko da sahrani, pa smo mi rođaci to uradili. Njegova kuća ima kamere i unutra i spolja. Bilo je priče da je on devojku naterao nožem da uđe kola, ali mi to nismo videli na kamerama. Na snimku se vidi kako sede i doručkuju, on, devojka i njena drugarica. Sve izgleda najnormalnije. Izašli su iz kuće, devojka je ušla u kola, ta njena drugarica je uzela torbu, pozdravili se i otišla. On je sipao gorivo u traktor dok su one pričale. Oni su krenuli kolima, ali je on usput, tu kod prodavnice, naglo okrenuo auto u drugom smeru i zakucao se. Mi ne znamo za to da je pretio da će ubiti ćerku, ali je pričao da će da ode da nađe ženu i nju da ubije. Ali nije išao da je traži - rekla je.

Podsetimo, tragedija se dogodila pre nešto više od dve nedelje u prepodnevnim časovima na uglu ulica Beogradske i Narodnog fronta u mestu Dražanj. Ubrzo se pojavio i snimak ove nesreće na kojem se vidi kako se "fijat punto" kreće velikom brzinom i zakucava u betonsku banderu. Meštani su odmah pritrčali da pomognu i vidi se kako vade njihova tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZNAM JA SVE, ZNAM DA JE MRTAV" Nina koja se sa ocem u kolima zakucala u banderu STALA NA NOGE: "Plakala je, ona nije ništa Bogu zgrešila"

Izvor: Blic, 06.Apr.2023

Nina Manojlović (18) koja je teško povređena u nesreći u mestu Dražanj kod Grocke kada se njen otac Vladan (55) zakucao kolima "fiat punto" u banderu i poginuo, kako kaže njegova rođaka Ž. M, oporavlja se, juče je trebalo da stane na noge, a nedavno je počela i da priča obzirom da je imala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.