Vučić: Blizu je dogovor sa radnicima Fijata, moraju da postoje kompromisi

Izvor: Beta, 25.Jun.2022, 12:17

Vučić: Blizu je dogovor sa radnicima Fijata, moraju da postoje kompromisi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "blizu dogovor" sa radnicima "Fijata" iz Kragujevca."Sa "Stelantisom" (kompanija u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika "Fijat") ćemo nastaviti da radimo da bismo dobar deo obaveza prema radnicima mogli da ispunimo. Kao što i oni (radnici) znaju, moraju da postoje kompromisi", rekao je Vučić u Predsedništvu Srbije.On je dodao da je država izašla u susret velikom delu zahteva radnika, tako da očekuje da će pregovori uspešno da se privedu kraju.Nekoliko stotina radnika kragujevačke fabrike automobila Fijat blokiralo je 22. juna na nekoliko časova deo autoputa kroz Beograd, kod Sava centra, tražeći od Vlade Srbije rešenje za probleme koje imaju sa kompanijom "Stelantis".Vučić o radnicima Fijata: Nema šta da mi veruju ili ne, u sredu kreću otpremninePredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će radnicima Fijata u sredu krenuti otpremnine, tako da će i sami videti da on ne laže."Do srede završavamo sve razgovore sa Stelantisom. Nema šta da mi veruju ili ne (radnici Fijata), u sredu idu otpremnine, videće i sami", rekao je on u predsedništvu.Vučić je dodao da je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić "preuzela teret" oko radnika Fijata, jer on nije mogao tome da se posveti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Blizu smo dogovora; Delegacija radnika Fijata razmatra dalje blokade

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je blizu dogovor sa radnicima Fijata koji zahtvaju bolje uslove.

Nastavak na Radio 021...

Vučić: Blizu je dogovor sa radnicima Fijata, moraju da postoje kompromisi

Izvor: Beta Video, 25.Jun.2022

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ``blizu dogovor`` sa radnicima ``Fijata`` iz Kragujevca. (CH1) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Tri rizika sa kojima se suočavamo: O čemu je sve danas govorio Vučić prilikom obraćanja naciji?

Izvor: Danas, 25.Jun.2022

Veliki deo zahteva radnika Fijata koji su jutros bili na sastanku u Predsedništvu Srbije biće ispunjen, prvo je što je naglasio u obraćanju javnosti predsednik države Aleksandar Vučić nakon sastanka sa radnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.