Vozač poginuo u sletanju fijata sa puta

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač poginuo u sletanju fijata sa puta

ŠABAC - U mestu Riđake, opština Vladimirci, u subotu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava Šabac.

Nesreća se dogodila u tri sata ujutru, kada je vozač putničkog vozila šabačkih registracija "fijat stilo", M. P. (37) iz Kaone, iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je sleteo sa puta.

Uviđaj mesta saobraćajne nesreće izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZAČ POGINUO U SLETANJU FIJATA SA PUTA

Izvor: Kurir, 23.Jan.2012

ŠABAC - U mestu Riđake, opština Vladimirci, u subotu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava Šabac...Nesreća se dogodila u tri sata ujutru, kada je vozač putničkog vozila šabačkih registracija "fijat stilo", M. P. (37) iz Kaone,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.