Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 13:07

Uručena prva nagrada takmičenja Fondacije Mozzart "Struju štedi da humanost više vredi": "Fiat hibrid" stigao u Vajsku

Glavna nagrada humanitarnog takmičenja Fondacije Mozzart “Struju štedi da humanost više vredi”, Fiat 500 hibrid, stigao je na adresu srećne dobitnice Jele Čabrilo u selu Vajska u Vojvodini. Tokom aprila, Fondacija Mozzart započela je veliku akciju uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike i pozvala građane da ostvare uštedu električne energije od minimum deset odsto u odnosu na isti period prošle godine. Struja se štedela u celoj Srbiji, koverte sa računima pristizale su na adresu Fondacije Mozzart iz svih gradova od severa do juga, a najviše sreće imala je porodica Čabrilo iz malog vojvođanskog mesta koje je, nažalost, i jedno od najzagađenijih u našoj zemlji.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

URUČENA PRVA NAGRADA TAKMIČENJA FONDACIJE MOZZART “STRUJU ŠTEDI DA HUMANOST VIŠE VREDI”: FIAT HIBRID STIGAO U VAJSKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 11:51

Ključeve automobila srećnim dobitnicima uručila ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović..Glavna nagrada humanitarnog takmičenja Fondacije Mozzart “Struju štedi da humanost više vredi”, Fiat 500 hibrid, stigao je na adresu srećne dobitnice Jele Čabrilo u selu Vajska u Vojvodini....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.