UZMI RAČUN I POBEDI 2021: Ovo su srećni dobitnici automobila fiat 500l

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 18:47

UZMI RAČUN I POBEDI 2021: Ovo su srećni dobitnici automobila "fiat 500l"

Njihova imena iz bazena sa kovertama je izvukao glumac Bojan Perić.

U petom izvlačenju prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" srećni dobitnici automobila su Tomić Ružica iz Šapca, Marija Žegarac iz Subotice, Svetlana Kecman iz Niša, Dalibor Jovanović iz Jakova i Ognjen Vranić iz Gornjeg Milanovca.

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Kao i u prethodnim izdanjima, i ovoga puta je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << računa ili 10 slipova (ne smeju se mešati) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara.

Računi i slipovi ne smeju biti stariji od 1. aprila 2021. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.