U avgustu kreće transport novog Fijatovog modela za Luku Bar

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avgustu kreće transport novog "Fijatovog" modela za Luku Bar

Železnice Srbije će polovinom juna početi da transportuju auto-delove za potrebe "Fijata", preko Šida za Kragujevac, a prevoz novih automobila "500L" do Luke Bar bi trebalo da krene početkom avugusta, rečeno je danas Tanjugu u srpskim železnicama.

Planirano je da svake nedelje u Kragujevac stiže po jedan voz sa auto-delovima, izjavaio je direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Medija centra železnice Nenad Stanisavljević.

Predviđeno je, prema njegovim rečima, da početkom septembra počne i železnički transport gotovih automobila iz Kragujevca za Suboticu i dalje ka Nemačkoj.

"Ovo je nova dinamika prevoza auto-delova za Kragujevac i automobila iz Kragujevca za potrebe Fijata, koju su Železnice Srbije na sastancima održanim proteklih dana usaglasile sa učesnicima u ovom poslu", rekao je on.

Povezane vesti: Železnice Srbije od juna prevoze novi "fijat" do Luke Bar Železnice Srbije: Novi Fijat od juna vozovima do Luke Bar
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.