U Fijatu napravljeno 150.000 automobila, ali i 300 beba

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Fijatu napravljeno 150.000 automobila, ali i 300 beba

Od kada je počela da radi fabrika "Fijat automobili Srbija“, njihovi radnici su tokom proteklih godinu i po dana napravili 150.000 automobila, ali i 300 beba. To znači, da je na svakih pet stotina "Fijata 500 l“, iz ove fabrike i po jedno dete.

Napravili 150.000 automobila, ali i 300 beba

Kako kaže predsednik Samostalnog sindikata FAS Zoran Marković, "svakog meseca radnici koji rade u Fijatu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kragujevcu dobiju od 20 do 30 beba“.

-Za svaku bebu dajemo 10.000 dinara. Osim toga, od kompanije FAS roditelji koji su dobili prinovu dobijaju poseban poklon paket, u kome su pelene, igračke, i druge potrepštine za bebu. Ako se ovako nastavi, odoše pare, ali neka. Do skoro smo davali za lekove, a sada dajemo za bebe - kaže Marković.

Da ljubav cveta, a da i daje svoje plodove, jasno je kada se zna da je u fabrici automobila, samo tokom proteklih mesec i po dana, sklopljeno pet brakova između kolega koji rade u istoj firmi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEJBI BUM U KRAGUJEVCU: Radnici Fijata mesečno dobiju 30 beba!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2013

U Samostalnom sindikatu, koji svojim članovima za svakog mališana poklanja 10.000 dinara, kažu za Telegraf da se među metalcima događa pravi bejbi-bum! Toga će biti još jer su venčanja među radnicima u punom jeku

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.