Sudar na raskrsnici Mlinske i Nikole Skobaljića

Izvor: juGmedia, 08.Jul.2018, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na raskrsnici Mlinske i Nikole Skobaljića

Vozači Fiat Maree vlasotinačkih registracija i Seata, leskovačkih registarskih oznaka sudarili su se nešto posle ponoći na raskrsnici ulica Mlinske i Nikole Skobaljića u Leskovcu i svoja vozila vidno oštetili.

Na sreću, nema povređenih, ali ima vidno uznemirenih vlasnika automobila i njihovih suvozača, među kojima je i mlada žena.

To je druga po redu saobraćajna nezgoda u poslednjih 10 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na ovoj veoma nepreglednoj raskrsnci, na kojoj, dodatno, semafori ne rade 10 dana, od kada je jedan od njih uništen od udarca neopreznog vozača.

Fiat Marea je posle sudara zaustavljen na samoj raskrsnici, koja je delimično blokirana, a Seat pedesetak metara dalje, kod zdravstvene stanice. Izvesno je da Seat nije tako daleko odleteo od siline udara.

Vaš novinar ostao je uskraćen za informaciju o tome kako je došlo do sudara. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Na istom mestu juče je vozač motora udario u automobil koji je stajao, čekajući da prođu vozila koja imaju prednost, i znatno ga oštetio. Vozač dvotočkaša, saznajemo nezvanično, je imao 2,7 promila alkohola u krvi.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.