Stellantis planira oko 2250 privremenih otkaza

Izvor: AutoBlog, 17.Jan.2024, 02:23

Stellantis planira oko 2250 privremenih otkaza

Stellantis planira da na nekoliko nedelja obustavi rad približno 2250 radnika u fabrici Mirafiori u Torinu zbog slabe potražnje, objavili su sindikati. U periodu od 12. februara do 3. marta bez posla će tako ostati 1250 radnika koji proizvode električni Fiat 500 i njih još 1000 koji proizvode automobile marke Maserati, rekao je predstavnik kompanije, potvrdivši saopštenje sindikata. Sindikati su objavili da su zabrinuti zbog otpuštanja radnika, pozivajući Stellantis da što pre sednu za sto i razgovaraju o najavljenoj obustavi rada. Proizvođač brendova, među kojima su...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Vlasnik "fijata" otpustiće 2.250 ljudi: Odlaze svi koji su radili na električnom modelu

Izvor: Blic, 17.Jan.2024

Proizvođač automobila "Stellantis" planira na nekoliko sedmica da obustavi rad približno 2250 radnika u fabrici "Mirafiori" u Torinu zbog slabe potražnje, objavili su sindikati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.