Šta to Fiat priprema za jesen?

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 17:59

Šta to Fiat priprema za jesen?

Fiat će na jesen prikazati neke nove automobile, recimo u septembru će nam biti predstavljen Tipo Cross, koji će posedovati brojne inovacije kako sa tehničke, tako i sa estetske strane.

Model 500 će takođe u oktobru mesecu imati svoj La Prima serijal limuzina i kabrioleta, a takođe ćemo moći da vidimo i poboljšanu verziju modela Fiat Panda, Panda Sport.

Fiat 500X će perma objavi Fiata imati FireFly Mild-hybrid 48V motor, ali je za sada nejasno da li će biti spreman za novembar ili ćemo ipak sačekati do decembra, pa čak i januara 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Fiat priprema za jesen?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

Fiat će na jesen prikazati neke nove automobile, recimo u septembru će nam biti predstavljen Tipo Cross, koji će posjedovati brojne inovacije kako sa tehničke, tako i sa estetske strane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.