Sindikati Fiata: Bez prekida štrajka dok poslodavac ne da ponudu

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Jul.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati Fiata: Bez prekida štrajka dok poslodavac ne da ponudu

KRAGUJEVAC - Samostalni sindikat i Sindikat Nezavisnost u fabrici Fiat Chrysler automobili Srbija odlučili su danas u Kragujevcu da se štrajk nastavi sve dok poslodavac ne predstavi svoju ponudu na četiri zahteva štrajkača.

Oni su na sednici skupštini sindikata Podržali inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << premijerke Ane Brnabić da se pregovara o rešavanju zahteva, ali da nema prekida štrajka, dok poslodavac ne da ponudu.

Generalni štrajk se nastavlja i sutra.

O zaključcima oba sindikata štrajkači iz obe smene će biti obavešteni sutra, kada će se izjasniti o odlukama sindikata.

Štrajkači traže povećanje bruto osnovice zarade sa 38.000 na 50.000 dinara, reorganizaciju rada u cilju rasterećenja radnika, isplatu bonusa efikasnosti za 2016. godinu, isplatu naknade za troškove prevoza van standardnog radnog vremena.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.