Izvor: RTS, 06.Jan.2022, 18:20

Saobraćajna nesreća na putu Mionica–Ljig, jedna osoba poginula

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati u selu Rakari na putu Mionica–Ljig poginuo je tridesetogodišnji mladić. Kako RTS saznaje, do nesreće je došlo kada je nastradali prešao na levu stranu i sudario se s vozilom koje se kretalo iz pravca Ljiga.
Nastradali je, upravljajući vozilom "fijat punto" od Mionice prema Ljigu, na pravom delu puta u selu Rakari iz za sada nepoznatih razloga prešao na levu stranu i sudario sa BMV-om koji se kretao iz pravca Ljiga, saznaje RTS.
Mladić je nastradao na licu mesta.
Vozač BMV-a je prevezen u Urgentni centar bolnice u Valjevu.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"ŠTA LI SE DRAGANU DESILO PA DA OVAKO NASTRADA" Prijatelji mladića koji je stradao u saobraćajnoj nesreći na Božić OČAJNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2022, 14:41

Dragan S. (27) iz Beočina, izgubio je zivot na božićno jutro u teškoj saobraćajnoj nesreći...Kako se saznaje, nesreća se dogodila u noći između četvrtka i petka, oko 3 sata u Rakovcu. Nastradali mladić upravljao je putničkim vozilom opel vektra, novosadskih registarskih oznaka. On je iz sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.