ŠOKANTNE VESTI IZ ITALIJE: Fiat obustavlja proizvodnju SIVIH AUTOMOBILA! Razlog je Dolce Vita

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:27

ŠOKANTNE VESTI IZ ITALIJE: Fiat obustavlja proizvodnju SIVIH AUTOMOBILA! Razlog je "Dolce Vita"

I to utiče na svet automobila...

Italijanski proizvođač automobila"Fiat" prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila "Stelantis", koji je vlasnik brenda.

- Fiat od danas prestaje sa proizvodnjom sivih automobila. Odluka je doneta kako bi se ukazalo na značaj boja u životu i ima za cilj dalje jačanje "Fiatovog" liderstva kao brenda radosti, boja i optimizma, otelotvorujući italijanski način života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i reafirmišući novu vrednost brenda 'Dolce Vita - istakao je izvršni direktor "Fiata" Olivije Fransoa.

Paleta boja za karoserije automobila je "inspirisana italijanskim morem, suncem, zemljom i nebom", navodi se u saopštenju.

Fransoa je dodao da kompanija želi da "inspiriše ljude da žive sa optimizmom i pozitivnošću", što će biti jedna od misija novog električnog automobila "Fiat 600e", koji će biti predstavljen 4. jula.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FIAT prestaje da proizvodi sive automobile

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2023

Italijanski proizvođač automobila"Fiat" prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila "Stelantis", koji je vlasnik brenda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.