Roditelji poginulog glumca tuže kompaniju Fiat Chrysler

Izvor: B92, 02.Avg.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji poginulog glumca tuže kompaniju Fiat Chrysler

Roditelji mladog glumca Antona Jelčina koji je poginuo kad ga je pregazio sopstveni Jeep Grand Cherokee tužiće kompaniju Fiat Chrysler.

Ovaj model automobila ranije je opozvan zbog problema sa menjačem, a primerak koji je posedovao mladi Jelčin udario je glumca ispred njegove kapije u junu. Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde.

Prema pojedinim izveštajima, dosad je 226 nesreća izazvano zbog greške u menjaču, a prijavljeno je i višeo od 700 pritužbi.

Advokat Entonovih roditelja Viktora i Irine Jelčin trebalo bi da i zvanično objavi podizanje tužbe protiv Fiat Chrysler kompanije. Prema nekim navodima, tužiće i proizvođače menjača AutoNation i ZF North America.

Anton je igrao Pavela Čekova u franšizi “Zvezdane staze”, čiji je poslednji film “Star Trek: Beyond” u Americi već zaradio više od 167 miliona dolara.

Antonov lik se neće vraćati u nastavku filma, budući da je reditelj i producent Džej Džej Abrams ranije rekao da neće dovoditi nikoga na njegovo mesto.
Pogledaj vesti o: Jeep

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roditelji poginulog glumca tuže Fiat

Izvor: N1 televizija, 03.Avg.2016, 09:08

Roditelji mladog glumca Antona Jelčina koji je poginuo kad ga je pregazio sopstveni Jeep Grand Cherokee tužiće kompaniju Fiat Chrysler...Ovaj model automobila ranije je opozvan zbog problema sa menjačem...Da podsetimo Jelčina je udario auto ispred njegove kapije u junu. Jelčin je stajao iza svog...

Nastavak na N1 televizija...

Roditelji poginulog glumca tuže Fiat

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2016

Roditelji mladog glumca Antona Jelčina koji je poginuo kad ga je pregazio sopstveni “Jeep Grand Cherokee” tužiće kompaniju “Fiat Chrysler”...Ostatak teksta pročitajte ovde: Roditelji poginulog glumca tuže Fiat

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.