Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2022, 13:44

Radnici Fijata: Dobićemo socijalni program, neće biti otkaza

Na sastanku radnika kompanije Fijat Krajsler automobili (FCA) u kragujevačkoj fabrici i predstavnika vlade Srbije dogovoreno je da će biti ustanovljen socijalni program i da niko neće dobiti otkaz, kao i da niko ne treba ništa da potpisuje do socijalnog programa, rekao je posle sastanka za N1 radnik Fijata Đorđe Milojević.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEMA OTKAZA U FIJATU, RADNICI IMAJU TRI ZAHTEVA" Razgovor u Vladi upavo je završio i evo ŠTA JE DOGOVORENO

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Predstavnici radnika kragujevačkog Fijata rekli su danas posle sastanka sa resornom ministarkom Darijom Kisić da je dogovoreno da niko neće dobiti otkaz niti treba da potpisuje bilo šta do socijalnog programa, koji će, prema njihovim rečima, najverovatnije biti naredne sedmice, kao i da će prekinuti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.