Radnici FAS-a se otrovali hranom

Izvor: RTS, 08.Maj.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici FAS-a se otrovali hranom

Četvoro radnika Fiat automobila Srbija smešteno je na lečenje na Infektivnu kliniku u Kragujevcu zbog mogućeg trovanja hranom, javlja dopisnik RTS-a.

"Od 15 do 19 časova obratilo nam se oko 30 radnika i svi su rekli da su jeli špagete sa mlevenim mesom. Četiri pacijenta su već na bolničkom lečenju, a jedan će sigurno biti zadržan, jer ima jake bolove u trbuhu", izjavila je dežurni lekar Ljiljana Nešić. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Ostali su ambulantno zbrinuti i pušteni na kućno lečenje uz zakazanu kontrolu sutra pre podne, dodala je ona.

"Radnici koji su zadržani na lečenju nisu još uvek u dobrom stanju, ali nisu ni životno ugroženi", rekla je Nešićeva napominjući da su svi dehidrirani i da imaju povećan broj stolica i da primaju terapiju.

Ona je ocenila da je reč o srednje teškoj kliničkoj slici pacijenata.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnici FAS-a se otrovali hranom

Izvor: RTS, 08.Maj.2014

Petoro radnika kompanije "Fijat automobili Srbija", koji su zbog trovanja hranom primljeni u četvrtak na Kliniku za infektivne bolesti u Kragujevcu, otpušteni su danas iz te zdravstvene ustanove. ..Sa prvim simptomima, bolovima u stomaku i povraćanjem "Fijatovi" radnici na Kliniku za infektivne bolesti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.