Prodaja i servis Fijata na 3.500 m2

Izvor: B92, 14.Maj.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja i servis Fijata na 3.500 m2

Kragujevac -- Najsavremeniji prodajno-servisni centar u kojem će moći da se kupe i servisiraju Fijatova vozila, površine 3.500 kvadratnih metara, počeo je danas da se gradi.

Početak radova su označili generalni direktor fabrike Fijat automobili Srbija Silvija Verneti i direktor kragujevačkog preduzeća Nikom Slobodan Nikolić.

Prodajno-servisni centar gradi se u industrijskoj zoni "Servis 2", koja je na izlazu iz Kragujevca, pored auto-puta ka Batočini.

Izražavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljštvo što Fabrika automobila u Kragujevcu u Nikomu ima pouzdanog i predanog partnera, Verneti je rekla da je kompanija FAS dokazala među brojnim partnerima u prodajno-servisnoj mreži u Srbiji da je to posao koji generiše više poslova i time značajno doprinosi ukupnom ekonomskom oporavku i razvoju Srbije.

"Najnovija ekonomska statistika za Kragujevac, Šumadiju, kao i za celu Srbiju, jasno pokazuje pozitivan uticaj i promene koje predstavlja FAS", istakla je Verneti i dodala da je kompaniji drago što je deo uspeha svih partnera.

Ona je poručila da čvrsto veruje da će prodajno-servisni centar u Kragujevcu doprineti još boljoj saradnji izmedju FAS-a i Nikoma, kao i povećanju poslovnog uspeha svih.

Generalni direktor Nikoma, Slobodan Nikolić, rekao je da je investicija vredna oko četiri miliona evra, a da je samo zemljište kupljeno od grada plaćeno 1,2 miliona evra.

"Prodajno-servisni centar predstavljaće celinu organizovanu na najsavremeniji način uz primenu najnovijih tehnologija, i uz brigu o energetskoj efikasnosti. Ovim potezom podržaćemo konkurentnost, i sadašnjim i budućim klijentima ćemo pružiti najbolju i najefikasniju uslugu sa svim garancijama u najkraćem roku", kazao je on.

Naglašavajući da bi radovi na izgradnji prodajno-servisnog centra trebalo da budu završeni do kraja godine, Nikolić je izrazio očekivanje da će gradska uprava Kragujevca prepoznati tu investiciju i dati podršku preduzeću Nikom.

Nikom je zvanični diler i serviser više modela Fijatovih automobila.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.